Sta. Perpètua

910

Promoció d’habitatges de lloguer

Projecte

6.035

M2 construïts

50

Habitatges

Certificació
energètica:

Pisos de 2 i 3 estances, parking i espai comunitari.

El projecte Sta. Perpètua 910, va ser un projecte promogut per la fundació CMJ Godó, amb la gestió integral del projecte a càrrec d’Omplim. Ubicat al sector de Can Filuà, a Sta. Perpètua de Mogoda, concretament a les parcel·les U.O.09 i U.O.10 de l’àmbit residencial. El projecte desenvolupava dos edificis de 25 habitatges cada un, un aparcament semisoterrat i un gran espai central comunitari, per a ús de la comunitat veïnal. 

Sta. Perpètua 910, acollia un total de 50 habitatges62 places d’aparcament en una planta semisoterrani, una zona destinada a l’aparcament de bicicletes i/o patinets i una gran zona interior d’ús comunitari.

La fundació CMJ Godó va adquirir el solar i Omplim va encarregar-se de la gestió integral del projecte fins a mitjans de 2022, quan la propietat va decidir no avançar en l’execució d’aquest.

Llars construides per potenciar la màxima eficiència energètica

Els habitatges es van dissenyar amb l’objectiu de potenciar la flexibilitat en el seu ús, minimitzant el consum energètic, reduint al màxim la petjada de carboni i amb la finalitat principal d’oferir un habitatge assequible de lloguer protegit al municipi i a l’entorn metropolità. El projecte arquitectònic d’aquesta promoció d’habitatges es va planificar per obtenir l’etiqueta d’eficiència energètica A en emissions i consum, emesa per l’ICAEN. Aquesta assegura que, seguint les recomanacions de funcionament eficient de tots els equipaments de la llar, el consum energètic serà baix i garantirà un alt confort de les persones habitants; i alhora reduirà les seves emissions de CO2.

La qualificació energètica A permet viure en una llar molt eficient, amb una despesa anual d’energia molt més baixa i sense la utilització de combustibles fòssils durant la vida útil dels habitatges.

Habitatges resilients

Des d’Omplim treballem per oferir habitatges resilients, que siguin capaços de donar resposta en termes de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en un context d’emergència climàtica i habitacional. Proposem solucions que integrin principis de disseny inclusiu i ecodisseny, economia circular i biohabitabilitat, amb el propòsit de millorar la vida de les persones i del planeta.

Contacta'ns!

Aquesta promoció ja és tancada, però si t’interessa el nostre model d’habitatge, vols col·laborar amb nosaltres, o tens qualsevol dubte, escriu-nos i t’explicarem més.