El Prat

011

Promoció d’habitatges en venda

Activa

12.520

M2 construïts

101

Habitatges

Certificació
energètica:

Pisos de 2 i 3 dormitoris, àtics, places d’aparcament i trasters

La comunitat de veïns de Montcada 005 es troba al carrer Pablo Picasso n.5, de Montcada i Reixac, al barri del Mas Rampinyo, molt a prop de la carretera de Ripollet. Els habitatges es van dissenyar amb l’objectiu de minimitzar el consum energètic i la petjada de carboni, oferir una llar de qualitat i ajudar als seus i les seves habitants a millorar la seva qualitat de vida.

Montcada 005 és un edifici aïllat de forma rectangular orientat a quatre vents davant del Parc de la Llacuna. Aquest acull 26 habitatges, 12 trasters i 20 places d’aparcament en la planta soterrani amb preinstal·lació per a la càrrega de vehicles elèctrics, i una zona exterior privada destinada a l’aparcament de bicicletes i/o patinets.

Llars construides per potenciar la màxima eficiència energètica

L’edifici Montcada 005 està certificat amb l’etiqueta d’eficiència energètica A en emissions i consum, emesa per l’ICAEN. Per a la realització d’aquesta certificació, es va comptar amb l’assessorament extern de la cooperativa de treball Societat Orgànica; organització que treballa en l’àmbit de l’edificació i la sostenibilitat en activitats d’investigació, consultoria, comunicació, desenvolupament d’eines de treball pròpies i generació d’informació sobre fluxos materials que permeten reflexionar i avançar cap a nous models sostenibles.

La qualificació energètica A permet viure en una llar molt eficient, amb una despesa anual d’energia molt més baixa i sense la utilització de combustibles fòssils durant la vida útil dels habitatges de Montcada 005.

Tipologia

PisDormitorisDimensióPreuPlànol
1A365 M2190.000€Veure plànol
1A365 M2190.000€Veure plànol

Localització

Girona 009 es troba al barri xxxx, una nova zona residencial de la capital del Gironès, a 20 minuts caminant del centre de la ciutat. En menys de 500 metres a la rodona, Girona 009, està rodejada d’una gran oferta de serveis: centres educatius, hospital, CAP, centres municipals d’esport, supermercats, etc.

Pel que fa a la comunicació, trobem a 6 minuts en cotxe la sortida de l’autopista AP7 més propera, a 20 minuts caminant l’estació de la RENFE de Girona i a dos minuts caminant la parada d’autobús més propera que ens connecta amb la resta de la ciutat.

Serveis propers

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Fleca

700 mts

Habitatges dissenyats per obtenir el màxim estalvi energètic i reduir la seva petjada ecològica.

Climatització i aigua calenta sanitària (ACS) de baix consum mitjançant un sistema d’aerotèrmia individual.

Totes les habitacions dels habitatges tenen obertures totalment exteriors, potenciant així corrents d’aire interior que ajuden a assolir la temperatura de confort.

Dispositius sanitaris que redueixen el consum d’aigua.
El disseny dels habitatges prioritza la il·luminació natural i quan la llum artificial és necessària, l’edifici compta amb sistemes d’il·luminació de baix consum.

Sistemes constructius que potencien la reducció del consum energètic.

Ús de materials amb el menor impacte ambiental possible.

Índex de Sostenibilitat

El propòsit d’Omplim és transformar la manera de construir i desenvolupar promocions immobiliàries. Per assegurar-nos el seu compliment en cada promoció que duem a terme, hem creat un Índex de Sostenibilitat com a sistema de mesura que permet quantificar l’impacte generat pels nostres projectes immobiliaris de manera individual.

Cada edifici s’analitza en la fase de projecte, execució i en la previsió del seu ús; així com l’impacte del projecte en tots els seus grups d’interès i el territori.

Aquí teniu el resultat de l’Índex de Sostenibilitat de Montcada 005.

Habitatges resilients

Des d’Omplim treballem per oferir habitatges resilients, que siguin capaços de donar resposta en termes de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en un context d’emergència climàtica i habitacional. Proposem solucions que integrin principis de disseny inclusiu i ecodisseny, economia circular i biohabitabilitat, amb el propòsit de millorar la vida de les persones i del planeta.

T’interessa aquest projecte?

Tant si vols col·laborar com si t’estàs plantejant adquirir una promoció, escriu-nos i t’explicarem més.