TEST82014

El Prat

011

Promoció d’habitatges en venda

Activa

12.520

M2 construïts

101

Habitatges

Certificació
energètica:

101 habitatges en règim de lloguer, estable, cooperatiu i comunitari.

La projecte El Prat 011 està promogut per la Cooperativa Obrera de Viviendas del Prat (COV), amb la gestió integral a càrrec d’Omplim per la promoció d’un projecte de 101 habitatges protegits de lloguer a l’Avinguda 11 de Setembre del Prat de Llobregat.

La COV és una cooperativa d’habitatges amb més de 55 anys d’història que va possibilitar l’accés a un habitatge digne a famílies treballadores del Prat davant les dificultats d’accedir-hi i que avui segueix oferint serveis i suport als seus més de 1000 socis.

La COV vol donar resposta a la situació de difícil accés a un habitatge digne per a tantes famílies, construint habitatge protegit en règim de lloguer, estable, cooperatiu i comunitari. La cooperativa va aconseguir la cessió d’un solar públic de 3.300m² de superfície, que representen 9.860m² d’edificabilitat (un màxim de 101 habitatges). I és justament aquí on entra Omplim. La nostra voluntat és incentivar la promoció d’habitatges inclusius, sostenibles i de qualitat.

Habitatges resilients

Des d’Omplim treballem per oferir habitatges resilients, que siguin capaços de donar resposta en termes de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en un context d’emergència climàtica i habitacional. Proposem solucions que integrin principis de disseny inclusiu i ecodisseny, economia circular i biohabitabilitat, amb el propòsit de millorar la vida de les persones i del planeta.

T’interessa aquest projecte?

Tant si vols col·laborar com si t’estàs plantejant adquirir una promoció, escriu-nos i t’explicarem més.