Cardedeu

EA

Promoció d’habitatges en venda

Projecte

3.260

M2 construïts

22

Habitatges

Certificació
energètica:

Pisos de 2 i 3 dormitoris, places d’aparcament, trasters i un gran espai comunitari interior

El projecte Cardedeu EA, va ser un projecte impulsat conjuntament amb la cooperativa Espai Assequible, amb la gestió integral del projecte a càrrec d’Omplim. Ubicat al centre de Cardedeu, concretament entre els
carrers Dolors Granés i Balmes, l’edifici va ser dissenyat per la cooperativa d’arquitectes Lacol, la consultoria energètica Societat Orgànica i contemplava la construcció de 2 edificis, amb un gran espai interior per a ús comunitari.

La presentació del projecte, es va portar a terme a l’antic Cinema Esbarjo de Cardedeu, el 20 de Juliol de 2020, amb la presència dels tècnics responsables del projecte, la gestora Omplim i representants de la cooperativa Espai Assequible.

Cardedeu EA, acollia en total 22 habitatges, 22 places d’aparcament i trasters a la planta soterrani, una zona destinada a l’aparcament de bicicletes i/o patinets i una gran zona interior per a ús comunitari.

Actualment, el projecte de Cardedeu EA ja no està actiu.

Llars construides per potenciar la màxima eficiència energètica

Els habitatges es van dissenyar amb l’objectiu de potenciar la flexibilitat en el seu ús, minimitzant el consum energètic, reduint al màxim la petjada de carboni i oferir una llar de qualitat al grup impulsor del projecte, que tenia la voluntat de ser divers i inclusiu.

El projecte arquitectònic d’aquesta promoció d’habitatges es va planificar per obtenir l’etiqueta d’eficiència energètica A en emissions i consum, emesa per l’ICAEN. Aquesta assegura que, seguint les recomanacions de funcionament eficient de tots els equipaments de la llar, el consum energètic serà baix i garantirà un alt confort de les persones habitants; i alhora reduirà les seves emissions de CO2.

La qualificació energètica A permet viure en una llar molt eficient, amb una despesa anual d’energia molt més baixa i sense la utilització de combustibles fòssils durant la vida útil dels habitatges.

Habitatges resilients

Des d’Omplim treballem per oferir habitatges resilients, que siguin capaços de donar resposta en termes de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en un context d’emergència climàtica i habitacional. Proposem solucions que integrin principis de disseny inclusiu i ecodisseny, economia circular i biohabitabilitat, amb el propòsit de millorar la vida de les persones i del planeta.