Cardedeu

136

Promoció d’habitatges en venda

Executada

2.700

M2 construïts

19

Habitatges

Certificació
energètica:

Pisos de 2, 3 i 4 dormitoris i places d’aparcament

La comunitat de veïns de Cardedeu 136 es troba al carrer Mare de Déu del Pilar nº136 , de Cardedeu. Els habitatges es van dissenyar amb l’objectiu de minimitzar el consum energètic i la petjada de carboni, oferir una llar de qualitat i ajudar als seus i les seves habitants a millorar la seva qualitat de vida. 


Cardedeu 136 és un edifici que acull 19 habitatges i 21 places d’aparcament en la planta soterrani amb preinstal·lació per a la càrrega de vehicles elèctrics, i una zona destinada a l’aparcament de bicicletes i/o patinets.

Llars construïdes per potenciar la màxima eficiència energètica

L’edifici Cardedeu 136 està certificat amb l’etiqueta d’eficiència energètica A en emissions i consum, emesa per l’ICAEN. Per a la realització d’aquesta certificació, es va comptar amb l’assessorament extern de la cooperativa de treball Societat Orgànica; organització que treballa en l’àmbit de l’edificació i la sostenibilitat en activitats d’investigació, consultoria, comunicació, desenvolupament d’eines de treball pròpies i generació d’informació sobre fluxos materials que permeten reflexionar i avançar cap a nous models sostenibles. 

 

La qualificació energètica A permet viure en una llar molt eficient, amb una despesa anual d’energia molt més baixa i sense la utilització de combustibles fòssils durant la vida útil dels habitatges de Cardedeu 136.

Habitatges dissenyats per obtenir el màxim estalvi energètic i reduir la seva petjada ecològica.

Climatització i aigua calenta sanitària (ACS) de baix consum mitjançant un sistema d’aerotèrmia individual.

 

Totes les habitacions dels habitatges tenen obertures totalment exteriors, potenciant així corrents d’aire interior que ajuden a assolir la temperatura de confort.

 

Dispositius sanitaris que redueixen el consum d’aigua i recollida d’aigua de pluja.

El disseny dels habitatges prioritza la il·luminació natural i quan la llum artificial és necessària, l’edifici compta amb sistemes d’il·luminació de baix consum.

 

Sistemes constructius que potencien la reducció del consum energètic


Ús de materials amb el menor impacte ambiental possible.

Índex de Sostenibilitat

El propòsit d’Omplim és transformar la manera de construir i desenvolupar promocions immobiliàries. Per assegurar-nos el seu compliment en cada promoció que duem a terme, hem creat un Índex de Sostenibilitat com a sistema de mesura que permet quantificar l’impacte generat pels nostres projectes immobiliaris de manera individual. 

 

Cada edifici s’analitza en la fase de projecte, execució i en la previsió del seu ús; així com l’impacte del projecte en tots els seus grups d’interès i el territori.

 

Aquí teniu el resultat de l’Índex de Sostenibilitat de Cardedeu 136.

Habitatges resilients

Des d’Omplim treballem per oferir habitatges resilients, que siguin capaços de donar resposta en termes de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en un context d’emergència climàtica i habitacional. Proposem solucions que integrin principis de disseny inclusiu i ecodisseny, economia circular i biohabitabilitat, amb el propòsit de millorar la vida de les persones i del planeta.

Contacta'ns!

Aquesta promoció ja és tancada, però si t’interessa el nostre model d’habitatge, vols col·laborar amb nosaltres, o tens qualsevol dubte, escriu-nos i t’explicarem més.