TEST82014
Comparteix a LinkedIn
Comparteix a Twitter

Premi EMAS 2021 | Millor Projecte Ambiental en Tandem

El projecte m2 construït, m2 recuperat, ha estat reconegut com a Millor Projecte Tàndem en els Premis EMAS Catalunya 2021!

El conveni de col·laboració  m2 construït, m2 recuperat que duem a terme amb la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i Concep’t, ha comptat amb la candidatura al Millor Projecte Tàndem dels Premis EMAS Catalunya 2021. La candidatura reconeix la mirada interdisciplinària i de treball en equip en el desenvolupament de projectes ambientals de forma col·laborativa entre diferents organitzacions. Aquests Premis, convocats des de l’any 2008, estan organitzats pel Club EMAS amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

El passat dia 09 de juny es va celebrar l’edició de 2021 a la seu de la presidència del Club EMAS als jardins del Centre Tecnològic Leitat, a Terrassa; on vam tenir el plaer de rebre el premi guanyador al Millor Projecte Tàndem. Aquest projecte ha aconseguit la col·laboració de diferents associacions locals, les quals ajuden a la recuperació d’espais d’alt valor ecològic. Fins ara, s’ha pogut treballar en 3500 m² de la llera del riu Besòs, al seu pas per Montcada, espai que l’Associació ambiental La Horda custodia. S’han plantat 300 arbres i arbustos de ribera – com freixes, verns, o alocs, entre d’altres – i han estat instal·lades 30 caixes niu per a mallerengues, rapinyaires, falciots i ratpenats. A l’hora, el projecte fomenta la implicació ciutadana fent-hi partícips als veïns i veïnes a través de diferents entitats, des d’associacions ecologistes, escoles verdes, voluntaris independents, etc. 

Des d’Omplim volem agrair a les entitats companyes de viatge d’aquest projecte, la XCN i Concep’t. Ens ajuden a fer més fort el nostre propòsit i a impulsar nous projectes que enforteixen les comunitats on hem dut a terme promocions immobiliàries. També volem donar les gràcies al Club EMAS per reconèixer projectes que ens fomenten que entre tots, com a societat, treballem per millorar el nostre ecosistema.