Comparteix a LinkedIn
Comparteix a Twitter

Metre2 construït, Metre2 restaurat

Omplim va néixer com a resposta d’una necessitat col·lectiva: preservar el nostre planeta i fer-ho més inclusiu i just. Volem ajudar a assolir els grans reptes socials, empresarials i mediambientals de la nostra societat; i ho duem a terme amb el que millor sabem fer: gestionar projectes immobiliaris i fer que aquests generin un impacte positiu per la nostra societat i el medi ambient. Revertir l’impacte ambiental de les nostres promocions a través de projectes d’impacte social i ambiental, forma part del nostre model de negoci i és una part essencial de cada promoció immobiliària que desenvolupem.

Amb aquest propòsit, hem impulsat el conveni de col·laboració  m2 construit m2 recuperat amb la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i Concep’t. Aquest projecte té l’objectiu de recuperar ecosistemes d’alt valor ecològic allà on Omplim dugui a terme la seva activitat. Amb aquesta iniciativa, durant curs 21-22 es va treballar per la restauració d’un metre quadrat d’espais naturals per cada un que Omplim va edificar a Montcada i Reixac i aquest curs hem començat el mateix tipus d’activitats a El Prat de Llobregat. A l’hora, el projecte va fomentar la implicació ciutadana fent-hi partícips als veïns i veïnes a través de diferents entitats.

Volem que aquest conveni serveixi també de palanca impulsora d’iniciatives plurals amb la quals la cooperació social i el voluntariat ambiental entre diferents agents del territori, aconsegueixi millorar la resiliència dels nostres ecosistemes.

 

Concep’t, la XCN i Omplim, uneixen forces i coneixement per impulsar el projecte.

Concep’t és una cooperativa especialitzada en l’organització d’activitats de Team Building i Responsabilitat Social Corporativa per empreses (RSC). L’organització busca potenciar la implicació de l’empresa en la societat aportant valors i recursos.

La XCN promou la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic i la gestió sostenible del territori, mitjançant la participació i implicació social, representant i donant suport a les entitats de custòdia i de voluntariat ambiental de Catalunya. És una entitat sense ànim de lucre de 2n nivell, formada per associacions, fundacions, administracions públiques, empreses, universitats i centres de recerca.

Gràcies al compromís i treball en xarxa de les tres organitzacions impulsores d’aquest projecte, aquesta iniciativa va ser reconeguda pels premis EMAS Catalunya 2021 i els premis Respon.cat.