Comparteix a LinkedIn
Comparteix a Twitter

Hipoteca Verda | Habitatges sostenibles

Ja fa uns mesos que us hem començat a parlar de l’accés a hipoteques verdes amb els habitatges d’Omplim. Però què és una hipoteca verda?

Bé, doncs les hipoteques verdes són préstecs hipotecaris per la compra, construcció o rehabilitació d’habitatge, igual que la hipoteca tradicional, però que premia aquells habitatges eficients energèticament i amb una petjada ambiental reduïda.

_____________________________________________________________________________________

Sota quin criteri es concedeixen aquest tipus de préstecs hipotecaris?

Per a poder accedir a una hipoteca verda és essencial demostrar que l’habitatge té una alta eficiència energètica mitjançant el certificat de qualificació energètica. Aquest proporcionarà informació sobre els nivells d’emissió de gasos i de consum energètic. És a dir, si l’etiqueta energètica és A o B, tindràs més opcions per aconseguir una hipoteca verda.

 

Tots els bancs ofereixen hipoteques verdes?

Malauradament, aquest no és el cas. Aquest servei l’han començat a oferir algunes entitats bancàries, però tenim l’esperança que cada cop s’hi sumin més. Us deixem una llista amb algunes de les entitats que l’ofereixen, esperant que en el futur, aquesta pugui ser més llarga.

 

Els habitatges d’Omplim permeten l’accés a aquest tipus d’hipoteca. Tant per les persones que ja van comprar la seva llar amb nosaltres i volen millorar condicions amb una hipoteca verda, tant com per aquelles que estiguin pensant a mudar-se a Girona 009 o Arenys 036. Tots els habitatges d’Omplim obtenen o obtindran l’etiqueta energètica A en consum i emissions. El seu disseny està centrat a assolir la màxima eficiència energètica possible i el mínim impacte ambiental. Cada decisió que es pren en el desenvolupament de les nostres promocions es fa tenint això en compte, des dels primers plantejaments dels projectes, fins a l’última capa de pintura.

 

Vols saber més sobre les nostres promocions actives? Visita les pàgines de Girona 009Arenys 036, envia’ns un mail a habitatge@omplim.cat o truca’ns al 602 259 782