calaf constructora

T'estàvem
esperant.

Et donem
la benvinguda!

Som Omplim, la gestora de projectes immobiliaris que actualment està treballant en una promoció d'habitatges amb la constructora Calaf.

Necessitem que emplenis un qüestionari sobre els valors de la teva organització: polítiques de governança, mediambientals, socials i d'altres.

sostenibilitat

Preguntes freqüents


A continuació podràs consultar alguns dubtes que hem anat rebent sobre el qüestionari.

No, ni de bon tros! És cert que un dels objectius d’aquest qüestionari és avaluar les nostres empreses proveïdores tenint en compte els seus valors empresarials, però això no implica que deixem de tenir en compte aquelles que no tenen informació o que no els compleixen tots. 

A part de servir-nos d’eina avaluadora de les pràctiques organitzatives i els valors empresarials de les nostres organitzacions proveïdores, també ens ajuda a tres coses més:

  • Com una variable més en la selecció de les nostres empreses proveïdores.

 

  • Per avaluar el nostre impacte. L’elecció de les empreses proveïdores també forma part de l’autoavaluació d’Omplim, ja que de manera indirecta, el seu impacte també és el nostre. 

 

  • Per amplificar el nostre impacte i ser palanca de canvi. En moltes ocasions, després de fer el qüestionari, moltes organitzacions ens han fet arribar el seu neguit per complir algunes de les accions per a les quals preguntem. La intenció del qüestionari també és crear aquesta voluntat de canvi. En qualsevol cas, si creieu que des d’Omplim us podem ajudar a implementar aquest canvi, no dubteu a preguntar-nos. Colze a colze poder transformar la manera de desenvolupar-se empresarialment.